Welzijn

Welzijn bij Vitalis

Welzijn betekent dat het geestelijk, lichamelijk en sociaal goed met u gaat. Dat u zich prettig voelt, staat bij Vitalis op de eerste plaats. Daarom organiseren we diverse activiteiten, met daarbij speciale aandacht voor Kunst & Cultuur. Daarnaast bieden we diensten die aan uw welzijn bijdragen. Zo kunt u op onze locaties naar de kapper en meedoen aan sport en spel. Op die manier helpen we u om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen op een manier waar u zich goed bij voelt.

Onze locaties zijn iedere dag een belangrijke plek voor welzijnsactiviteiten. Dat is de kracht van Vitalis. Met o.a. muziek, sport en spel, natuur, gezelschapsspellen en literatuur inspireren we onze bewoners en maken we hun leven fijner. 

Een medewerker van Vitalis met een oudere

Zoveel mogelijk geluksmomenten

Dat prettig laten voelen gaat verder. Bij Vitalis creëren we het liefst zoveel mogelijk geluksmomenten voor iedereen. Bijvoorbeeld door ontmoetingen tussen ouderen (bij activiteiten, in de huiskamers en in onze restaurants) en ontmoetingen met de wijk te organiseren. Daarnaast bedenken we veel activiteiten vanuit de diverse woonlocaties, waarbij kunst en cultuur de basis vormen. Zo creëren we elke dag momenten van plezier en gezellig samenzijn. In onze agenda vindt u alle activiteiten terug. Ook wijkbewoners zijn hierbij welkom.

De rol van Kunst & Cultuur

Bij Vitalis hebben we bijzondere aandacht voor activiteiten op het gebied van Kunst & Cultuur. Creativiteit zit in onze ogen in iedereen en gaat verder dan opera’s en schilderijen. Kunst werkt inspirerend, prikkelt de zintuigen, raakt en verbindt.

Bij Vitalis komt het theater naar u toe, kunt u skippydrummen of samen haken. Zo kan kunst en cultuur blijvend een belangrijke rol in uw dagelijks leven spelen. 

Vitalisje

Actieve samenwerking met de wijk

Wist u dat onze locaties niet alleen een thuis zijn voor onze bewoners, maar ook een belangrijke wijkfunctie hebben?

Onze locaties herbergen verschillende voorzieningen zoals een winkel of een kapper. Op sommige locaties kunt u genieten van een heerlijke lunch of avondeten. Liever iets creatiefs? We hebben verschillende activiteiten waar wijkbewoners welkom zijn! Kom gerust eens langs en ontdek wat Vitalis te bieden heeft.