Vrienden van Vitalis

Vrienden van Vitalis

Vrienden van Vitalis biedt als zelfstandige stichting (financiële) ondersteuning voor het welzijn van de bewoners van Vitalis. De fondsen worden ingezet om ontmoetingen en activiteiten te organiseren voor de bewoners. In het bijzonder ondersteunt de Stichting activiteiten op het gebied van Kunst en Cultuur.

De Vrienden van Vitalis heeft inkomsten uit giften/schenkingen en/ of donaties en nalatenschappen. Verkregen van een groeiende groep mensen die het welzijn van de medemens belangrijk vindt en op zoek is naar een aansprekend doel. Dichtbij huis en belangwekkend voor de doelgroep senioren.


oudere

Wat gebeurt er met uw geld?

De fondsen van Vrienden van Vitalis worden ter beschikking gesteld voor de bewoners van de Vitalis.

  • Zorgen voor verbetering van woon- en leefomgeving door ontmoeting en ontspanning. Vitalis organiseert op alle locaties regelmatig culturele en culinaire festiviteiten. Denk daarbij aan muziekuitvoeringen, themamiddagen, excursies, filmmiddagen, computerclubs en internetcafés. Ook vindt u op binnen de Vitalis locaties telkens wisselende exposities.
  • Sfeer verhogende inrichting in binnen- en buitenruimtes; denk bijvoorbeeld aan kunstwerken maar ook interactieve stellages en aankleding die prikkelt tot activiteit. 

Steun ons en word donateur!

Het geld van de Vrienden van Vitalis komt geheel ten goede aan de bewoners en cliënten. U kunt aangeven of een donatie/gift voor een bepaald doel of een bepaalde locatie bestemd is. U kunt ervan op aan dat giften en donaties met een bepaalde bestemming, alleen daarvoor worden aangewend. Wilt u als direct betrokkenen iets voor de cliënten van Vitalis betekenen? Of uw dank uitspreken voor de goede zorg? Aarzel dan niet.

Voor slechts 3 euro per maand maakt u het verschil. Uw bijdrage doet er toe!
Eenmalig een gift doen? Dat kan ook!

Mail naar info@vitalisgroep.nl