Revalidatie

Revalideren doen we samen

Geriatrische revalidatie in Eindhoven

Wilt u gericht werken aan uw revalidatiedoelen? Bij Vitalis revalideert u op locatie Brunswijck of Wissehaege in een sfeer die positief bijdraagt aan uw herstel. Revalideren doen we bij Vitalis samen: u, uw sociale netwerk en de professionals van Vitalis werken met elkaar toe naar herstel voor u.

De Vitalis-revalidatieafdelingen zijn gespecialiseerd in ouderenrevalidatie na bijvoorbeeld een hersenbloeding, beroerte of heup- of knieoperatie. Zo werkt u vanuit een optimale omgeving aan uw revalidatiedoelen.

Oefentherapie gericht op uw herstel

U krijgt niet alleen therapie op maat, maar u oefent gedurende de dag ook met activiteiten die nodig zijn om weer zelfstandig te zijn. Op deze manier werkt u zelf aan uw eigen herstel om zo snel mogelijk te kunnen terugkeren naar uw eigen woonomgeving.

Uw sociale netwerk speelt een belangrijke rol bij uw herstel. Wij betrekken uw netwerk dan ook graag bij uw revalidatieactiviteiten. Deze mensen kennen u tenslotte het beste en blijven (waar mogelijk) ook betrokken als u weer thuis bent.

Het verblijf op de afdeling revalidatie
Tijdens uw revalidatietraject verblijft u op 1 van onze revalidatieafdelingen. Deze afdelingen bestaan uit meerdere 1- en 2-persoonskamers. U krijgt een kamer toegewezen op basis van beschikbaarheid. 

Revalidatiedoelen bereikt?

Tijdens het revalidatietraject denken we met u en uw naasten mee over een veilige terugkeer naar huis. Onze behandelaren wijzen u op aanpassingen of hulpmiddelen die hiervoor nodig zijn. Zodra uw revalidatiedoelen zijn bereikt, wordt in overleg met u en zo nodig met uw naaste(n) een ontslagdatum afgesproken, en gaat u weer naar huis.

revalidatie

Bezoek is van harte welkom

Tijdens uw revalidatietraject is bezoek van harte welkom. Wij hebben geen specifieke bezoektijden, maar vragen u en uw bezoek rekening te houden met het vaste zorgmoment in de ochtend tot 10.30 uur.

Uw sociale netwerk is natuurlijk van harte welkom om tijdens zorg- en/of therapiemomenten te komen helpen. Overleg met het zorgteam over de mogelijkheden daarvoor. 

Meer informatie over revalideren

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem tijdens kantooruren contact op met het secretariaat Revalidatie.