Over ons

Over Vitalis

Wat heeft u vandaag nodig om gelukkig ouder te worden? En morgen? Of volgend jaar?

Vitalis biedt oplossingen op het gebied van welzijn, zorg en wonen in alle fases van het ouder worden. In Eindhoven, Geldrop en Heerlen. Bij Vitalis maken we een belofte: gezondheid is volgens ons veel meer dan een fit lijf. Ons doel is dat u zich van betekenis voelt, plezier heeft en vooral ook samenkomt. Met u, uw naasten en onze zorgmedewerkers werken we samen iedere dag aan de kunst van gelukkig ouder worden. Vitalis biedt professionele zorg waarbij zelfstandig (thuis)wonen het uitgangspunt is. Daarbij maken we waar mogelijk gebruik van innovatie.

Daarnaast bieden wij allerlei activiteiten waar u plezier aan beleeft. Dat doen we met speciale aandacht voor kunst en cultuur. Wij zien kunst en cultuur als een middel om met elkaar in verbinding te blijven, te genieten en geluksmomenten te beleven.

Vier ouderen aan tafel die rummikub aan het spelen zijn

We vinden het belangrijk dat

iedereen ertoe doet, zelf doet en meedoet

Zelfstandig wonen op de manier die u wilt

Vitalis heeft 22 locaties in Eindhoven, 1 in Geldrop en 1 in Heerlen. Wij bieden vanuit onze locaties een breed pakket aan mogelijkheden voor ouderen. Van ondersteuning om zelfstandig te kunnen blijven wonen tot wonen bij Vitalis. Ook biedt Vitalis opties voor (kleinschalig) wonen met zorg en/of behandeling, revalidatie- en thuiszorg en diverse vormen van dagbesteding.

Bij Vitalis werken ongeveer 3.000 werknemers, die – samen met meer dan 1.250 vrijwilligers – dagelijks meer dan 2.500 ouderen ondersteunen. We helpen hen om zelfstandig te blijven wonen op de manier die zíj voor ogen hebben.

ANBI

Vitalis is een Algemeen Nut Beogende Instelling. Wanneer u wilt schenken aan Vitalis of wanneer u als vrijwilliger aan de slag wil, kan dit interessant voor u zijn. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar: info@vitalisgroep.nl

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden?

Kom dan naar een van de informatiebijeenkomsten van SeniorenPunt. Of neem contact op met de (zorg)adviseurs van het SeniorenPunt.