Hospice

Hospice Wissehaege

Warme laatste zorg

U kunt bij Hospice Wissehaege (onderdeel van Vitalis Wissehaege) terecht tijdens de laatste fase van uw leven. In het hospice krijgt u zorg in een fijne, huiselijke omgeving met een warme uitstraling. Uw welzijn komt hier op de eerste plek.

In de laatste fase van uw leven gaat het om u. Meer dan ooit. U en uw persoonlijke keuzes zijn daarom het uitgangspunt bij Hospice Wissehaege. De zorgmedewerkers van het hospice geven u aandacht en geborgenheid. In een veilige, comfortabele zorgomgeving met veel privacy. Hospice Wissehaege is lid van het Netwerk Palliatieve Zorg - Zuid-Oost Brabant.

De woonkamer van hospice Wissehaege

Samenzijn met familie en naasten

Wij begrijpen dat u in uw laatste levensfase bij de mensen wilt zijn die belangrijk voor u zijn. Op elk tijdstip dat u dat wenst. Uw appartement beschikt daarom over extra overnachtingsmogelijkheden, wanneer familie of naasten ook ’s nachts dicht bij u willen verblijven. Als u en zij dat willen, zijn zij ook van harte welkom om bij te dragen aan de zorg. 

Het bijzondere aan Hospice Wissehaege? Dat is de mogelijkheid om deel te nemen aan het gewone, dagelijkse leven. Door een wandeling te maken of een kop koffie te drinken in het grand café. U en uw naasten kunnen ook gebruikmaken van alle faciliteiten die Wissehaege biedt:

Snel deskundige zorg

Een gespecialiseerd team van medewerkers biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week optimale zorg en behandeling. Omdat het hospice is verbonden met het verpleeghuis, kunt u in het hospice op elk moment rekenen op snelle bereikbaarheid en deskundige aanwezigheid van professionals, zoals: 

  • een specialist ouderengeneeskunde
  • een psycholoog of geestelijk verzorger
  • een fysiotherapeut of ergotherapeut

Een eigen plek

Hospice Wissehaege is rustig gelegen in de groene omgeving van de Genneper Parken in Eindhoven. Vitalis Wissehaege is een modern gebouw met veel licht en frisse kleuren, het hospice in het gebouw beschikt over 6 appartementen. 

De 6 appartementen delen een gezamenlijke huiskamer die alleen wordt gebruikt door de gasten van het hospice en hun naasten. Ieder appartement beschikt over een eigen badkamer en kitchenette met koelkast. U kunt het appartement inrichten zoals u dat wilt, met uw eigen meubels, foto’s en schilderijen. De appartementen zijn standaard uitgerust met:

  • een basisinrichting met een hoog-laag bed, bedkastje en kledingkast
  • aansluiting voor internet, tv, radio en telefoon
  • personenalarmering

Een appartement bij Hospice Wissehaege