Behandelingen

Specialistische behandeling in de ouderenzorg

Wat voor type zorg u ook nodig heeft, wij gaan met u op zoek naar de best passende behandeling. Meer dan 100 behandelaars – van logopedisten tot fysiotherapeuten, diëtisten en psychologen – zetten zich bij Vitalis elke dag in voor uw welzijn en gezondheid. 

Voor onze eerste- en tweedelijns zorg kunt u terecht op diverse Vitalis-locaties in Eindhoven. Indien noodzakelijk kunnen we afhankelijk van uw woonplaats ook aan huis behandelen. Voor de best mogelijke zorg werken we daarnaast veel samen met anderen. Van ziekenhuizen en partners in de verpleegkunde tot gemeente en zorgverzekeraars. Wij stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op. Dat doen we met alle betrokkenen zoals uw huisarts, medisch specialist en de specialist ouderengeneeskunde. Zo is iedereen op de hoogte en bent u zeker van een behandeling die bij u past.

medewerker en oudere

Specialisten in aandacht

Echt luisteren en persoonlijke aandacht zijn essentieel voor een goede behandeling. Daarom luisteren onze medewerkers altijd goed naar u en uw naasten: wat vindt u belangrijk en wat werkt het beste voor u? Of het nu gaat om een kortdurend herstel of een meer intensieve behandeling, we overleggen met u wat u het liefst zelf blijft doen en waarbij Vitalis kan ondersteunen.

U kunt bij ons terecht voor:

Permanente aandacht voor kwaliteit

U kunt bij onze zorg altijd rekenen op kwaliteit. Al onze medewerkers zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister en hebben de benodigde beroepserkenningen. Vitalis is een blijvend lerende organisatie. We kijken altijd naar manieren om onze behandelingen verder te verbeteren, bijvoorbeeld door gerichte scholing. 

medewerker en oudere

Heeft u een behandeling of gerichte zorg nodig?

Neem contact met ons op, we adviseren u graag over een passende behandeling.