Fysiotherapie

Fysiotherapie

Heeft u last van lichamelijke beperkingen of pijnklachten? Onze fysiotherapeuten helpen u graag om de klachten aan te pakken. Als expert in de ouderenzorg helpen op een van onze locaties in Eindhoven.

Een doeltreffend behandelplan

Samen stellen we met u een behandelplan op waarbij we, indien nodig, meerdere therapeuten en disciplines kunnen inschakelen. Onze fysiotherapeuten richten zich op ‘kwaliteit van leven’. Die moet zo goed mogelijk zijn. Samen zorgen we ervoor voor dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt wonen.

Een fysiotherapeute en een oudere tijdens een behandeling

Onze specialisaties

  • Behandeling op het gebied van preventie, revalidatie of palliatieve zorg.
  • Behandeling en begeleiding van ouderen en volwassenen met Orthopedische aandoedingen, Dementie, Parkinson, MS, COPD, NAH, reuma en decubitus.

Vitaal fitness

Ouder worden gaat vanzelf. Maar fit en gezond ouder worden, daar zult u voor in actie moeten komen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat gerichte, en goed begeleide fitness, aandoeningen zoals artrose, botontkalking en een te hoge bloeddruk kan tegengaan.

U kunt bij ons wekelijks onder begeleiding deelnemen aan Vitaal Fitness. U werkt op uw eigen niveau, met een gericht programma, in een gezellige sfeer, aan uw gezondheid. U zult al snel merken dat u zich fitter en zekerder voelt. U krijgt meer energie. En het lopen zal u makkelijker afgaan.

Locaties:

Vitalis Wissehaege
Telefoonnummer: 040-2933 327

Vitalis Brunswijck
Telefoonnummer: 040 - 2151 758


Kosten: 38,- per maand. Eenmalige intake kosten: 20,-

Interesse of meer informatie? Neem contact op Wissehaege of Brunswijck. 

Wilt u een afspraak maken? Of meer informatie?

Neem contact op met het secretariaat