Ergotherapie

Ergotherapie

Wanneer dagelijkse handelingen u steeds meer moeite kosten, kunt u met gerichte therapie echt nog meer dan u denkt. Ook wanneer praktisch handelen moeizamer is geworden  na een ziekte, trauma of met een handicap. U zeker en prettig voelen in alledaagse situaties, daar gaat het om bij ergotherapie.

Onze ergotherapeuten helpen u om uw dagelijkse activiteiten zo lang en zelfstandig mogelijk uit te blijven voeren. Bij ergotherapie oefenen we samen gericht en zoeken we naar oplossingen zodat u zo optimaal mogelijk kunt functioneren. Met aandacht voor uw leefstijl, interesses en persoonlijke wensen. Onze ergotherapeuten werken intensief samen met de andere behandelende zorgverleners en mantelzorgers. Samen met alle betrokkenen maken we een advies op maat. Met training van vaardigheden, en eventuele aanpassing van de woonomgeving, is veel mogelijk. Wij zijn er voor preventie, revalidatie en palliatieve zorg.  

adff

Advies op maat

Onze ergotherapeuten werken intensief samen met de andere behandelende zorgverleners en mantelzorgers. Samen met alle betrokkenen maken we een advies op maat. Met training van vaardigheden, en eventuele aanpassing van de woonomgeving, is veel mogelijk. Wij zijn er voor preventie, revalidatie en palliatieve zorg.

Onze specialisaties

Behandeling en begeleiding van volwassenen

  • na een CVA, oncologische behandeling of orthopedische ingreep
  • met dementie, Parkinson, MS, COPD, NAH, reuma en decubitus

Wilt u een afspraak maken? Of meer informatie?

Neem contact op met het secretariaat