Diëtetiek

Diëtetiek

Goed eten is, naast lekker en gezellig, heel belangrijk voor uw gezondheid. Goed en gezond eten verkleint het risico op (chronische) ziektes. Onze diëtisten helpen u, wanneer u bijvoorbeeld door ziekte, voedingsproblemen heeft. U kunt hierbij denken aan onbedoeld gewichtsverlies, ondervoeding, obesitas, decubitus, slikklachten, hart- en vaatziekten, diabetes of longziekten.

U kunt bij onze diëtisten terecht met al uw vragen op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte. De diëtist gaat met u in gesprek om samen te komen tot een behandelplan, rekening houdend met uw wensen, omstandigheden en lichamelijke, psychische en financiële mogelijkheden.  

dASDAS

Thuis of op locatie

U kunt bij ons op verscheidene locaties in Eindhoven terecht. Bent u niet in staat om naar één van de spreekuren van de diëtist toe te gaan, geeft u dit dan aan bij het maken van de afspraak. Op medische indicatie komen onze diëtisten bij u aan huis.

Onze diëtisten hebben spreekuur in de STROOMZ gezondheidscentra: De Ring, Prinsenjagt, Sibelius, Woensel en Tongelre. 

Onze specialisaties

  • Voedingsadvies voor senioren.
  • Ziektebeelden zoals ondervoeding, Parkinson en COPD.
  • Welvaartsziektes waaronder diabetes mellitus en hart- en vaatziekten.

Naast de werkzaamheden in de 1e lijn behandelen onze diëtisten ouderen die revalideren of wonen bij Vitalis en zorg ontvangen. 

Wilt u een afspraak maken? Of meer informatie?

Neem contact op met het secretariaat