• Algemeen

Vacature voor lid cliëntenraad Brunswijck

De cliëntenraad van Vitalis Brunswijck in Eindhoven is per direct op zoek naar een nieuw lid.

Het doel van de cliëntenraad

De cliëntenraad van verpleeghuis Brunswijck behartigt de gemeenschappelijke belangen van bewoners en revalidatie patiënten en adviseert, gevraagd en ongevraagd, de directie met als doel de kwaliteit van de zorg en dienstverlening te verbeteren.

Wie zijn wij?

De huidige cliëntenraad bestaat uit een onafhankelijke voorzitter en 6 leden. Er zijn 12 vergaderingen per jaar waarvan 6 met management en/of directie. Deze worden gedurende reguliere werktijden gehouden.

De cliëntenraad werkt onafhankelijk van de directie en management van Vitalis Brunswijck en de leden van de cliëntenraad verrichten hun werkzaamheden op vrijwillige basis. Er is wel een kleine maandelijkse onkostenvergoeding beschikbaar.

Wat vragen wij van u?

Binnen de revalidatieafdeling van Brunswijck (60 bedden) zijn de komende jaren grote veranderingen voorzien. De cliëntenraad wordt hier nauw bij betrokken. Indien u kennis heeft van, of wellicht ervaring met, een revalidatie-afdeling dan is dit een pre. Het is echter geen vereiste, ook als u een andere achtergrond hebt nodigen wij u van harte uit om te reageren.   

Omdat u in teamverband werkt, is het belangrijk dat u beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Het spreekt voor zich dat u affiniteit hebt met de ouderenzorg en dat u een positieve, kritische houding hebt.

Brunswijck | Vitalis

Neem contact op

Heeft u vragen en wenst u meer informatie? Neem contact op met de cliëntenraad via Angela Toffolo, secretariaat cliëntenraden: a.toffolo@vitalisgroep.nl of telefonisch 06 - 40 18 13 85.