Kronehoef

WoonincPlusVitalis

Kronehoef ligt in het hart van het groene stadsdeel Woensel-Zuid, op loopafstand van de bruisende Kruisstraat, met een diversiteit aan winkels en restaurants. Op zaterdag biedt de levendige Woenselse markt een keur aan verse producten. De gezellige binnenstad van Eindhoven, winkelcentrum WoensXL met zijn terrasjes en het Centraal Station zijn gemakkelijk bereikbaar.

Kronehoef is direct verbonden met de Dreef en De Horst. In De Horst vindt u ontmoetingsruimte D’n Hert, waar u geniet van een drankje of een potje biljart in het café. Er worden regelmatig verschillende activiteiten georganiseerd. Bij deze activiteiten zijn wijkbewoners ook van harte welkom. Er is een restaurant waar u terechtkunt voor heerlijke maaltijden. Daarnaast vindt u een gezellig bruin café en een winkeltje in Kronehoef. De drie woongebouwen delen een prachtige binnentuin met een vijver.

Faciliteiten

  • Receptie
  • Restaurant
  • Kapper
  • Logeerkamer
    Op afspraak
  • Stilteruimte
  • Manicure en pedicure
    Op afspraak

Meer informatie?

Wilt u weten welk zorg of woonconcept het beste bij u of uw naaste past? SeniorenPunt kijkt mee naar uw behoeften en wensen en geven u persoonlijk advies. Neem contact op met SeniorenPunt, zij denken graag met u mee.

De waardering van Vitalis Kronehoef op Zorgkaart Nederland

Op ZorgkaartNederland kunt u een onafhankelijk overzicht vinden van het zorgaanbod in Nederland.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Vitalis Kronehoef is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.