De Horst

WoonincPlusVitalis

De Horst ligt in het groene stadsdeel Woensel-Zuid en bevindt zich op loopafstand van de Kruisstraat met diverse winkels en restaurants. Op zaterdag haalt u verse producten op de Woenselse Markt. Het gezellige centrum van Eindhoven en winkelcentrum WoensXL zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende ziekenhuizen in de buurt én er is een bushalte vlak bij het gebouw.

In de gezellige ontmoetingsruimte D’n Hert ontmoet u uw medebewoners. U kunt deelnemen aan diverse activiteiten, zoals muziekavonden en bewegingslessen. Het woongebouw fungeert als een buurtcentrum, waar ook wijkbewoners van harte welkom zijn. Restaurant De Imker biedt heerlijke, warme maaltijden. Bovendien zijn er diverse voorzieningen in de buurt. Denk aan een huisartspraktijk, een fysiotherapiepraktijk en een supermarkt. Bovendien delen de 3 woongebouwen een prachtige binnentuin.

Faciliteiten

U kunt gebruiken maken van onderstaande faciliteiten op de naastgelegen locatie de Kronehoef

  • Receptie
  • Restaurant
  • Kapper
  • Logeerkamer
    Op afspraak
  • Stilteruimte
  • Manicure en pedicure
    Op afspraak

Meer informatie?

Wilt u weten welk zorg of woonconcept het beste bij u of uw naaste past? SeniorenPunt kijkt mee naar uw behoeften en wensen en geven u persoonlijk advies. Neem contact op met SeniorenPunt, zij denken graag met u mee.

De waardering van Vitalis de Horst op Zorgkaart Nederland

Op ZorgkaartNederland kunt u een onafhankelijk overzicht vinden van het zorgaanbod in Nederland.