de Dreef

WoonincPlusVitalis

De Dreef bevindt zich in het hart van het groene stadsdeel Woensel-Zuid. Op loopafstand vindt u de bruisende Kruisstraat met een gevarieerd aanbod aan winkels en restaurants. Elke zaterdag kunt u verse producten inslaan op de Woenselse Markt. Er is een bushalte vlak bij het woongebouw. WoensXL, de gezellige binnenstad van Eindhoven met haar terrasjes en het Centraal Station zijn met het openbaar vervoer te bereiken. De Dreef is inpandig verbonden met woongebouwen De Horst en Kronehoef.

D’n Hert is de ontmoetingsruimte van de Dreef. Hier kunt u terecht voor een hapje en een drankje. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Denk aan een muziekavond of creatieve workshop. Wijkbewoners zijn hierbij van harte welkom. Bent u een buitenmens? De 3 woongebouwen delen samen een prachtige binnentuin met een vijver en jeu-de-boulesbanen.

Faciliteiten

U kunt gebruiken maken van onderstaande faciliteiten op de naastgelegen locatie de Kronehoef

  • Receptie
  • Restaurant
  • Kapper
  • Logeerkamer
    Op afspraak
  • Stilteruimte
  • Manicure en pedicure
    Op afspraak

Meer informatie over de residenties

Elke residentie heeft een eigen wachtlijst. Voor meer informatie of een inschrijving op de wachtlijst van een residentie, neemt u contact op met Mariëtte Broeren (verhuuradviseur residenties).

De waardering van Vitalis de Dreef op Zorgkaart Nederland

Op ZorgkaartNederland kunt u een onafhankelijk overzicht vinden van het zorgaanbod in Nederland.