• Algemeen

Vacatures cliëntenraad De Horst/Kronehoef/De Dreef

De cliëntenraad is op zoek naar een voorzitter en nieuwe leden! Een cliëntenraad bestaat uit bewoners, familie van bewoners, vrijwilligers of mensen die zich verbonden voelen met de zorg. Al deze mensen hebben gemeen dat ze mee willen praten en denken over zaken die voor bewoners van De Horst/Kronehoef/De Dreef belangrijk zijn. De cliëntenraad denkt mee over veranderingen en komt op voor de belangen van de ouderen.

Het doel van de cliëntenraad

De cliëntenraad van woonzorgcentrum De Horst/Kronehoef/De Dreef behartigt de gemeenschappelijke belangen van bewoners en wijkbewoners en adviseert, gevraagd en ongevraagd, de directie. Het doel? De kwaliteit van de zorg en dienstverlening verbeteren.

Wie zijn wij?

De huidige cliëntenraad bestaat uit een onafhankelijke voorzitter en 4 leden. Er zijn 12 vergaderingen per jaar waarvan 6 met management en/of directie. Deze worden tijdens reguliere werktijden gehouden. We verwachten dat u zich voorbereidt op een vergadering, soms op grotere onderwerpen. In de week van de vergadering kost de voorbereiding en vergadering zelf een paar uur. Gemiddeld kost de cliëntenraad nog geen uur per week. Omdat een voorzitter ook deelneemt aan de centrale cliëntenraad, zal dit meer tijd vergen.

De cliëntenraad werkt onafhankelijk van de directie en het management van Vitalis. De voorzitter en leden verrichten hun werkzaamheden op vrijwillige basis. Er is wel een kleine maandelijkse onkostenvergoeding beschikbaar.

Vacature voorzitter

Door het vertrek van de huidige voorzitter zijn wij op zoek naar een opvolger. U beschikt over goede sociale, communicatieve en digitale vaardigheden. Ook heeft u affiniteit met de ouderenzorg en een positieve, kritische houding. Als vertegenwoordiger van de lokale cliëntenraad neemt u ook deel aan de vergaderingen van de centrale cliëntenraad.

Kronehoef | Vitalis

Vacature leden

Wilt u meedenken over de zorg die u of uw naaste krijgt op De Horst/Kronehoef/De Dreef? Heeft u oog voor wat er leeft op deze locaties? En wilt u een bijdrage leveren aan onze missie "de kunst van gelukkig ouder worden"? Dan horen wij graag van u!

Dreef | Vitalis

Neem contact op

Heeft u vragen en wenst u meer informatie? Neem contact op met de cliëntenraad via Angela Toffolo, secretariaat cliëntenraden: a.toffolo@vitalisgroep.nl of telefonisch 06 - 40 18 13 85.