• Algemeen
  • Dagbesteding

Doe mee met de Sociale Sportschool!

In mei gaat de Sociale Sportschool van start in Eindhoven op vier locaties van Vitalis. De sociale sportschool verbindt sporters met oudere en minder mobiele sportmaatjes. Samen gaan zij buiten op bootcamp. Iedereen kan meedoen!

Op vier locaties

Bij Vitalis Berckelhof is het samen sporten met de Sociale Sportschool al enkele jaren een groot succes. Daarom breidt de Sociale Sportschool dit jaar uit naar Vitalis Theresia, Brunswijck (samen met Jurriaan Pels) en Wilgenhof. Op deze locaties vindt tot en met september iedere maand een bootcamp plaats onder professionele begeleiding.

Sportief én gezellig

De deelnemende sporters combineren een serieuze, goede work-out met een sociale activiteit. Voor de oudere sportmaatjes zijn lichtere oefeningen bedacht, zodat iedereen kan meedoen. Alleen aanmoedigen voor de gezelligheid mag ook! Na afloop is er voor alle deelnemers ruimte om samen nog iets te drinken.

Meedoen? Meld u aan!

Senioren die interesse hebben om mee te doen als sportmaatje kunnen zich aanmelden bij de Vitalis-locaties. Check voor de exacte data de agenda en zoek op Sociale Sportschool. Sporters kunnen zich direct aanmelden via de agenda op www.socialesportschool.nl. Deelname is gratis.