• Algemeen

2 nieuwe websites live: vitalis.nl en werkenbijvitalis.nl

In een wereld die voortdurend in beweging is, beweegt Vitalis mee. De oude websites van Vitalis pasten niet meer bij hetgeen waar we voor staan en willen uitstralen. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan 2 nieuwe websites die volledig aansluiten op onze nieuwe merkstrategie en huisstijl.
 

www.vitalis.nl

De nieuwe website sluit volledig aan op de nieuwe merkstrategie. De menustructuur is gebaseerd op ons dienstenaanbod: welzijn, zorg en wonen. Daarnaast maken we het ouderen en hun sociale netwerk makkelijk om op de juiste pagina te komen door de grote knoppen op de homepagina. 

Op de website staat een agenda, zodat ouderen en wijkbewoners makkelijk al onze activiteiten kunnen vinden. Weten welke faciliteiten er zijn op een locatie? Dat kun je makkelijk vinden op een locatie pagina! Daarmee zorgen we dat alle informatie over Vitalis makkelijk te vinden is en op 1 plek staat.

www.werkenbijvitalis.nl

Ontdek hoe goed Vitalis bij je past! Een belangrijk onderdeel van de nieuwe werkenbijvitalis.nl is de matchmaker. Door enkele korte vragen te beantwoorden, krijgen potentiële nieuwe collega's en vrijwilligers direct de vacatures te zien die volledig aansluiten op hun wensen. 

Daarnaast is alle informatie te vinden over Vitalis als werkgever en welke mogelijkheden wij bieden. Van stages en leerwerkplekken tot informatie over vrijwilligerswerk. 

Nieuwsgierig geworden? Neem vooral een kijkje!

Werken bij website

Toegankelijkheid

We hebben beide websites volledig aangepast aan de richtlijnen voor toegankelijkheid. Daardoor zijn deze voor iedereen goed te gebruiken, zoals ouderen of mensen met een beperking.

Bedankt iedereen die heeft meegewerkt en input heeft gegeven!