Vitalis

Laat de jaren maar komen
menu search
Bel gerust 
(088) 848 00 88
Bel (088) 848 00 88
Tijdelijk geen BTW op trapliften! Profiteer tot 30 oktober van 21% voordeel op trapliften. Ga naar actie

Een warme prettige douche is heerlijk. Wanneer je je niet aangenaam voelt, door bijvoorbeeld minder stabiliteit in de badkamer, geniet je hier niet optimaal van. Met de juiste aanpassingen komt veilig douchen eenvoudig binnen handbereik. Als je een afspraak maakt, komt Vitalis bij je langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Zo kun je overwegen een comfortdouche door ons te laten installeren. Een comfortdouche is een speciale douchecabine met een lage instap die ingesteld kan worden op een hoogte tussen de 4 en de 12 centimeter. De ondergrond van de cabine is slipvrij gemaakt. De douchestoel wordt op maat voor je ingebouwd. Dit betekent dat de douche op de juiste hoogte en met de goede zithoogte en –diepte wordt geïnstalleerd. Veilig douchen staat bij Vitalis voorop. Daarom komen we graag bij je langs voor een huisbezoek waarna wij desgewenst samen een nieuwe afspraak inplannen om je nieuwe veilige douche binnen een dag te installeren.

  • Van bad naar veilige inloopdouche in slechts 1 dag
  • Veilig! Door lage instap en vloergrip anti-slip behandeling
  • Unieke anti-slip behandeling voor je badkamervloer
Veel van mijn klanten zien op tegen een verbouwing van de badkamer. Geen zorgen! Vitalis regelt het in slechts 1 dag.  Mireille van Pol - Adviseur bij Vitalis
Maak een afspraak met Mireille

Bij je thuis of in één van onze showrooms.

Populaire Comfortdouche

Vragen van andere klanten over de Comfort douche

Veilig douchen voor ouderen

Zelfstandig wonen kun je langer dan je denkt. Om veilig douchen voor ouderen mogelijk te maken werkt een oplossing op maat het allerbeste. Tijdens een huisbezoek meten de deskundige medewerkers van Vitalis de juiste maten op. Daarnaast kijken wij ook of er nog andere aanpassingen nodig zijn. Je kunt daarbij denken aan het plaatsen van een beugel. Ook kun je ervoor kiezen de badkamervloer een speciale vloergrip behandeling te geven. Daarmee voorkom je dat je bij het uitstappen alsnog uitglijdt. Je hoeft zich geen zorgen te maken over de stabiliteit en mobiliteit in je eigen huis, want Vitalis denkt met je mee. Wij besteden niet alleen aandacht aan veilig douchen voor ouderen, maar ook aan andere oplossingen. Zo kunnen wij ook bij je langs komen om een traplift voor je te installeren, zodat je weer veilig en gemakkelijk naar de bovenverdieping kunt.

Veilige douche voor senioren

Met enkele kleine en effectieve aanpassingen is een veilige douche voor senioren eenvoudig te installeren. De cabines van Vitalis hebben standaard afmetingen en bieden je de mogelijkheid om extra accessoires te laten installeren. Op die manier kan je haast zonder dat je het merkt stapsgewijs de mobiliteit en armslag in huis vergroten. Vitalis biedt ook oplossingen voor de slaapkamer met onze comfortbedden. Deze zijn zo ontworpen dat in- en uitstappen een stuk eenvoudiger wordt. Wij kijken samen met je naar een passende oplossing waarmee we een veilige douche voor senioren kunnen realiseren. Als je een afspraak met ons maakt, komen wij bij je langs voor een huisbezoek. Uiteraard kun je ook één van onze showrooms bezoeken om een indruk van de vele mogelijkheden te krijgen.

Aanmelden nieuwsbrief