Vitalis

Laat de jaren maar komen
menu search
Bel gerust 
(088) 848 00 88
Bel (088) 848 00 88
Tijdelijk geen BTW op trapliften! Profiteer tot 30 oktober van 21% voordeel op trapliften. Ga naar actie

Traplift

Heb je meer moeite met traplopen waardoor de bovenverdieping minder toegankelijk wordt? Met een traplift blijven alle vertrekken in je huis bereikbaar. En daardoor kun je langer zelfstandig in je eigen huis blijven wonen. Dankzij het ruimtebesparende ontwerp kun je gebruik blijven maken van de traptreden. Het stoeltje is opklapbaar en uitgerust met een joystick die je naar voorkeur ter linker- of rechterzijde kunt laten monteren. De traplift beweegt zich omhoog en omlaag langs een rail. Waar je deze het best kunt plaatsen hangt af van het type trap. 

  • Altijd een aanbieding voor meerdere merken trapliften.
  • Zeer snel geleverd, meestal binnen 10 werkdagen.
  • Geen bouwtechnische aanpassingen nodig.
Heb je vloerverwarming? Daar houden we bij de installatie van een traplift natuurlijk rekening mee. Menno Schreiber - Trapliftspecialist bij Vitalis
Maak een afspraak met Menno

Bij je thuis of in één van onze showrooms.

Populaire Trapliften

Vragen van andere klanten over Trapliften

Vitalis gaat samen met je op zoek naar een passende oplossing voor je thuissituatie. Je kunt eenvoudig een persoonlijke thuisafspraak met één van onze medewerkers maken. Erg gemakkelijk, want je kunt zelf de door jou gewenste tijd aangeven. Onze medewerker brengt tijdens de afspraak de situatie en de afmetingen van de trap in kaart. Tot slot maak je een afspraak met een monteur die bij je langs komt om de traplift op maat te installeren. Daarnaast leggen wij rustig aan je uit hoe de traplift werkt en zorgen wij ervoor dat je van alle gemakken bent voorzien.

Traplift voor rechte trap

Wanneer je een trap zonder bochten heeft is een traplift voor een rechte trap een praktische en efficiënte oplossing. De traplift Simplicity van Vitalis, bijvoorbeeld, beschikt over een continue oplaadfunctie, waar de stoel zich ook bevindt. Deze traplift voor een rechte trap wordt aan de muurkant gemonteerd, zodat de trapleuning aan de andere kant vrij blijft. Ook kunnen zowel de stoel als de armleuningen en de voetensteun worden ingeklapt met het oog op een vrije doorgang.

Verken de verschillende modellen van de traplift voor rechte trap op onze website en laat je verrassen door de vele mogelijkheden. Onze medewerkers geven je ook graag advies over andere mogelijkheden om je mobiliteit in huis te vergroten. Wanneer je naast traplopen ook moeite hebt met het in en uit bed stappen, dan kun je een kijkje nemen bij onze comfortbedden.

Traplift binnenbocht

Veel trappen lopen niet recht naar boven, maar maken gebruik van één of meerdere hoeken. De kant van de binnenbocht waar de treden het smalst zijn wordt de binnenbocht genoemd. Een traplift voor een binnenbocht wordt aan deze zijde geplaatst. Zo kun je ook zonder traplift veilig gebruik blijven maken van de trap.

Als je aan de onderkant van de trap niet gehinderd wilt worden, kunt je kiezen voor een traplift met buitenbocht. Dat wil zeggen dat de lift op dat punt wegdraait van de trap. Daarmee heeft iedereen in je huis een vrije en veilige doortocht. Als je meer wilt weten over een traplift met binnenbocht kun je altijd contact met ons opnemen of een afspraak maken met een van onze medewerkers voor een huisbezoek. 

Aanmelden nieuwsbrief