Vitalis

Laat de jaren maar komen
menu search
Bel gerust 
(088) 848 00 88
Bel (088) 848 00 88
Tijdelijk geen BTW op trapliften! Profiteer tot 30 oktober van 21% voordeel op trapliften. Ga naar actie

Heb je moeite met opstaan uit een stoel? Een klein zetje is al voldoende om gemakkelijker overeind te komen. Een sta op stoel met elektronisch kantelmechanisme biedt je de ondersteuning die je nodig hebt. Je hoeft minder diep door de knieën, terwijl de stevige leuning voor extra houvast zorgt. Bij een sta op stoel is er verder veel aandacht besteed aan je zitcomfort. De hoge rugleuning geeft de rug over de gehele lengte extra steun. Bij Vitalis kun je geheel vrijblijvend een huisbezoek aanvragen. In dit geval komt er één van onze deskundige medewerkers bij je thuis langs. Wij hechten grote waarde aan goed advies en helpen je graag op weg.

  • Iedere sta op stoel wordt volledig op jouw maat gemaakt.
  • Leverbaar met diverse comfort verhogende accessoires.
  • Handig! Probeer verschillende sta-op stoelen bij je thuis.
"Een sta-op stoel wordt bij Vitalis altijd op maat gemaakt. Kom daarom eerst naar één van onze showrooms of maak een afspraak voor thuisadvies." Jan Tibbesma - Adviseur bij Vitalis
Plan direct een afspraak in

Bij u thuis of in één van onze showrooms.

Populaire Sta-op stoelen

Vragen van andere klanten over sta op stoel

Fitform sta op stoel

Je hebt alle vrijheid om het model van je voorkeur uit te zoeken als je kiest voor een Fitform sta op stoel. Zo heb je een ruime keuze uit verschillende maten, zodat deze sta op stoel precies bij je lichaam aansluit en extra ondersteuning biedt. Bij Vitalis vind je ook uitvoeringen van de Fitform sta op stoel die eenvoudig uitgebreid kunnen worden met comfort verhogende opties. De Vario Fitform sta op stoel maakt het plaatsen van extra medische en ergonomische aanpassingen mogelijk. Zo haal je een stoel in huis die goed toegerust is om in iedere situatie je mogelijkheden te vergroten. Tot slot kun je bij Vitalis vrijblijvend een onderhoudscontract afsluiten.

Sta op stoelen

Vitalis heeft een zeer breed assortiment sta op stoelen in verschillende comfortklassen. Zo hebben wij verscheidene kleuren of kun je kiezen voor een extra luxe vormgeving met oog voor ieder detail. Toch blijft zitgemak en ergonomie van onze sta op stoelen altijd op de eerste plaats komen, zodat je langer in goede gezondheid thuis kunt blijven wonen. Vitalis kan op aanvraag ook een comfortdouche bij je thuis komen installeren, zodat het gemak in de badkamer hoog blijft. Deze heeft een extra lage drempel en een antislip ondergrond die de kans op uitglijden tot een minimum beperkt.

Sta op stoel op maat

Het door jou ervaren comfort is van verschillende factoren afhankelijk, zoals je lichaamslengte, beenlengte en de beweeglijkheid van je gewrichten. Met een sta op stoel op maat speelt Vitalis daar heel precies op in. Zo kun je kiezen voor een sta op stoel in een vaste maat, waarvan wij bijvoorbeeld de hoogte van de armleuning aan je wensen kunnen aanpassen. Heb je minder moeilijkheden met opstaan, maar zoek je in verband met rugklachten naar een comfortabel zittende stoel? Dan behoort ook een relaxfauteuil tot de mogelijkheden. 

Aanmelden nieuwsbrief