Vitalis

Laat de jaren maar komen
menu search
Bel gerust 
(088) 848 00 88
Bel (088) 848 00 88
Tijdelijk geen BTW op trapliften! Profiteer tot 30 oktober van 21% voordeel op trapliften. Ga naar actie

Scootmobiel

Je kunt weer onbelemmerd deelnemen aan het verkeer met een scootmobiel. Volgens de verkeersregels ben je hiermee zowel voetganger als fietser. Zo kun je je op het trottoir begeven en heb je alle bewegingsruimte om winkels te bezoeken. Leg je een grotere afstand af binnen je woonomgeving? Dan is een scootmobiel een prima alternatief voor de fiets, want je kunt de snelheid eenvoudig aanpassen! Met Vitalis kun je vrijblijvend een afspraak maken voor een huisbezoek. Dan komt één van onze medewerkers bij je langs om de verschillende mogelijkheden met je te bespreken: van een scootmobiel met 3 of 4 wielen tot scootmobielfietsen en opvouwbare scootmobiels. Ook kun je kiezen voor onze aangepaste fietsen die afgestemd zijn op je persoonlijke situatie.

  • Grootste assortiment scootmobielen van Nederland.
  • Nooit meer een lekke band met SLP-24x.
  • Handig! Test meerdere scootmobielen bij je thuis.
Veel van mijn klanten kiezen voor een scootmobiel met vier wielen. Heerlijk stabiel en extra comfortabel. Marianna de Munck-Mortier - Adviseur bij Vitalis
Maak een afspraak met Marianna

Bij je thuis of in één van onze showrooms.

Populaire Scootmobielen

Vragen van andere klanten over Scootmobielen

Scootmobiel opvouwbaar

Voor een dagje er tussenuit kan een scootmobiel die opvouwbaar is een praktische oplossing zijn. Je kunt deze eenvoudig vervoeren in de kofferbak van je auto. Vervolgens kun je je vrijelijk bewegen op de plaats van bestemming. Ben je van plan een kleine binnenstad te verkennen? Dan kom je al een heel eind met een scootmobiel die opvouwbaar is. Bij ons instapmodel ligt de maximaal aflegbare afstand rond de 17 kilometer, maar wij hebben ook uitvoeringen met een bereik tot wel 28 kilometer. Als je Vitalis om advies vraagt, houden wij rekening met je persoonlijke situatie. Wij kunnen bijvoorbeeld nagaan of je de scootmobiel die opvouwbaar is met je eigen auto kunt vervoeren. Zo herwin je je vrijheid onderweg, zonder dat je voor verrassingen komt te staan.

Scootmobiel accu

Vitalis heeft een compleet assortiment ter ondersteuning van je bewegingsvrijheid. Als je merkt dat je accu vermogen verliest, kun je bij ons gemakkelijk een vervangende scootmobiel accu vinden. Al onze scootmobiels kunnen eenvoudig via het stroomnetwerk worden opgeladen. Wij raden je aan je scootmobiel geregeld op te laden, ook als je deze enige tijd niet gebruikt. Net als de accu van een auto verliest een scootmobiel accu heel geleidelijk energie, maar dan hebben we het eerder of weken dan over dagen. Een complete scootmobiel van Vitalis wordt standaard met accu en bijpassende lader geleverd. Heb je moeite met over drempels heen te komen? Dan kunnen onze drempelhulpen de uitkomst bieden. Hiermee kun je zowel lopend als met de scootmobiel eenvoudig over de drempel heenkomen.

Scootmobiels

Welke scootmobiel bij je past, hangt af van je wensen. Voor de gemiddelde gebruiker volstaan onze scootmobiels met 3 wielen zonder meer. Als je je onzeker voelt in het verkeer en graag extra stabiliteit zoekt, kun je een ruime keuze maken uit onze scootmobiels met 4 wielen. Deze zijn in sommige varianten zelfs uitgerust met sensoren die je waarschuwen wanneer je een bocht te snel neemt. Als alternatief kun je ook kiezen voor een scootmobielfiets. Daarmee zit je vrijwel net zo comfortabel als op een scootmobiel, maar houd je voldoende beweging. Wanneer je problemen hebt met je scootmobiel kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken. Wij lossen het probleem vervolgens zo snel mogelijk op!

Aanmelden nieuwsbrief