Vitalis

Laat de jaren maar komen
menu search
Bel gerust 
(088) 848 00 88
Bel (088) 848 00 88
Tijdelijk geen BTW op trapliften! Profiteer tot 30 oktober van 21% voordeel op trapliften. Ga naar actie

Zoek je een mooi en professioneel hoog/laagbed en wil je dit bed voor langere periode huren? Dan is het huurconcept van Vitalis een hele goede en betaalbare oplossing.

 • Uniek huuraanbod; eenmalig huurbedrag!
 • Binnen 3 werkdagen geleverd
 • Levenslang onderhoud en reparaties dankzij onderhoudsabonnement
 • Onze landelijke servicedienst staat 24/7 voor je klaar
Voor een éénmalig bedrag huur je levenslang een prachtig hoog/laagbed. Service en onderhoud zijn inbegrepen! Libbe Mud - Adviseur bij Vitalis
Maak een afspraak met Libbe

Bij je thuis of in één van onze showrooms.

Populaire Huurbedden

Vragen van andere klanten over het huurconcept met hoog/laagbedden

 • Een éénmalig huurbedrag voor levenslang gebruik, wat betekent dat?

  Dat is het unieke aan ons huurbod. Voor het huren van het hoog/laagbed betaal je éénmalig slechts 799,- euro. Vervolgens maakt het niet uit of je het bed twee, vijf of vijftien jaar gebruikt. Voor het gebruik van het bed zul je nooit een extra rekening ontvangen.

 • Zijn het onderhoud en eventuele reparaties inbegrepen?

  Wanneer je kiest voor ons huurconcept, dan zijn het onderhoud en eventuele reparaties altijd inbegrepen. Dankzij dit onderhoudsabonnement wordt het hoog/laagbed ieder jaar door een servicemonteur van Vitalis preventief onderhouden. En doet er zich, ondanks het preventief onderhoud, toch een storig voor, dan kun je gratis gebruik maken van onze servicedienst. Die is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar bij problemen. De kosten voor reparaties vallen ook onder jouw onderhoudsabonnement.

 • Wat zijn de voorwaarden om voor het huurbed in aanmerking te komen?

  Ons huurcontract kent geen 'addertjes onder het gras'. Eén van de weinig voorwaarden is dat u 65 jaar of ouder bent. Een onderhoudscontract  is verplicht wanneer je voor ons huurconcept kiest. Hierbij kun je kiezen uit een eveneens éénmalig bedrag van 299,- euro of maandelijks 14,75 euro.

  Heb je vragen? Bel ons gerust op (088) 848 00 88.

 • Krijg ik een nieuw of gebruikt hoog/laagbed?

  In de meeste gevallen krijg je een nieuw bed, maar het kan gebeuren dat je een jong gebruikt bed krijgt. De gebruikte bedden die wij inzetten zijn niet van nieuw te onderscheiden, zijn volledig gereinigd en gedesinfecteerd en zijn technisch en cosmetisch in uitstekende staat. Het matras is altijd voorzien van een nieuwe hoes. 

 • Past het hoog/laag bed in mijn kamer? Wat zijn de specificaties?

  Een hoog/laagbed is vaak iets groter dan een normaal bed. Het is dus verstandig om vooraf te controleren of het bed in jouw slaapkamer past. De buitenmaat van het bed is 103 x 216 cm, de matrasmaat is 90 x 200 cm en het bed mag tot 180 kg belast worden. Tevens is het huurbed geschikt voor gebruik van tilliften en voldoet 'hij' aan alle gestelde europese normen, zoals: TUV, NF, LNE en uiteraard het CE-keurmerk.

  Twijfel je? Maak dan gerust een afspraak met een van onze adviseurs. 

 • Wanneer eindigt het huurcontract?

  Het betreft een huurconcept. Vitalis is dus eigenaar van het hoog/laagbed. Dat betekent dat bij een eventuele verhuizing naar een verpleeghuis (waar al een hoog/laagbed voor je is geregeld) of bij overlijden de huurovereenkomst wordt beëindigd. Een verhuizing of overlijden moet altijd bij Vitalis worden gemeld. Wij zullen het bed dan zo spoedig mogelijk ophalen.

 • Staat in iedere showroom de complete collectie?

  Omdat onze showrooms verschillend van grootte zijn, varieert ook het assortiment per vestiging. Daarnaast kan het zijn dat een specifiek product (tijdelijk) niet op voorraad is. Iedere showroom heeft echter altijd een compleet assortiment; van rollator tot sta-op stoel. Ben je van plan om één van onze showrooms te bezoeken om een specifiek model/type te proberen, dan raden wij je aan vooraf contact met ons op te nemen. Wij zijn dagelijks bereikbaar op (088) 848 00 88.

Een professioneel hoog/laagbed kun je ook huren!

Zoek je een mooi en professioneel hoog/laagbed en wil je dit bed voor langere periode huren? Dan is het huurconcept van Vitalis een hele goede en betaalbare oplossing. Voor slechts een klein deel van de normale aanschafprijs kun je het ziekenhuisbed huren. Je betaalt het huurbedrag slechts een keer. Over service en onderhoud hoef je je geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat jouw bed altijd 100% in orde is.

Aanmelden nieuwsbrief