Vitalis

Laat de jaren maar komen
menu search
Bel gerust 
(088) 848 00 88
Bel (088) 848 00 88
Tijdelijk geen BTW op trapliften! Profiteer tot 30 oktober van 21% voordeel op trapliften. Ga naar actie

Hoog laag bed

Als uit bed stappen lastig wordt of wanneer je een verpleegbed nodig hebt, biedt Vitalis je een alternatief in de vorm van een hoog laag bed. Dit bed is uitgerust met alle functies die voor extra zorgtaken nodig zijn, maar wijkt qua design nauwelijks af van een gewoon bed. Zo kun je kiezen voor een hoog laag bed met inschuifbare zijhekken en verschillende uitvoeringen. Bij Vitalis kun je vrijblijvend een thuisafspraak maken voor een huisbezoek. Wij komen dan bij je langs om samen met jou de verschillende mogelijkheden te bespreken. Om een indruk op te doen, kun je uiteraard ook één van onze showrooms bezoeken. Daarnaast leggen wij je graag uit hoe je een hoog laag bed het beste kunt gebruiken. Wanneer je problemen hebt, kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week contact opnemen met onze deskundige medewerkers. 

Wil je liever een bed huren?
Huur een ziekenhuisbed tegen een éénmalig huurbedrag.

  • Ruime keuze, zeer breed assortiment.
  • Altijd gratis levering én installatie.
  • Aantrekkelijk huuraanbod met éénmalig huurbedrag.
Heb je snel een hoog laag bed nodig? Wij hebben ze op voorraad, binnen 3 werkdagen geleverd! Libbe Mud - Adviseur bij Vitalis
Maak een afspraak met Libbe

Bij je thuis of in één van onze showrooms.

Populaire Comfortbedden

Vragen van andere klanten over hoog laag bedden

Hoog laag bed afmetingen

Bij een goede nachtrust hoort een hoog laag bed met bijpassende afmetingen en voldoende comfort. Vitalis heeft een zeer ruime keuze. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een één- of tweepersoonsvariant. Wij bekijken samen met je verder welke hoog laag bed afmetingen het beste aansluiten bij je slaapkamer. Onze bedden kunnen ook uitgerust worden met verschillende accessoires zoals een bedpapegaai ter ondersteuning van het overeind komen. Qua design heb je bovendien volop keuze. Een hoog laag bed is bij Vitalis ook verkrijgbaar in een moderne boxspring uitvoering.

Belluno hoog laag bed

Een functioneel bed dat is toegerust op verschillende zorgtaken, dat is het Belluno hoog laag bed. Met de automatische bediening kun je de hoogte nauwkeurig instellen en gedurende de dag naar eigen inzicht variëren. De standaard doorlopende zijhekken vergroten je veiligheid. Het Belluno hoog laag bed is verkrijgbaar met verschillende houtdesigns, zodat de sfeer van je slaapkamer behouden blijft. Vitalis denkt met je persoonlijke woonsituatie mee en kan je desgewenst ook informeren over andere aanpassingen, zoals een traplift. Zo kun je boven blijven slapen in je Belluno hoog laag bed met het comfort dat je gewend bent.

Wil je liever huren?
Huur een ziekenhuisbed tegen een éénmalig huurbedrag.

Aanmelden nieuwsbrief