Vitalis

Laat de jaren maar komen
menu search
Bel gerust 
(088) 848 00 88
Bel (088) 848 00 88
Tijdelijk geen BTW op trapliften! Profiteer tot 30 oktober van 21% voordeel op trapliften. Ga naar actie

Fitnessapparatuur voor ouderen

Beweging is erg belangrijk, door veel te bewegen houd je je spieren soepel waardoor je actief en gezond blijft. Daarnaast krijg je door het sporten een scherpere geest en een beter evenwichtsgevoel en kan het op- en afstappen van de fiets en het traplopen vooruitgaan. Met onze fitnessapparatuur voor ouderen moet dit zeker lukt. Bij ons vind je niet alleen een hometrainer, maar ook een cross-, roei- en zitfietstrainer. Deze fitnessapparatuur is speciaal voor ouderen vervaardigd. De lage instap en het stabiele frame maken zodoende het sporten eenvoudiger. Daarnaast heeft de fitnessapparatuur voor ouderen een geavanceerd magneet-systeem waardoor je je knieën minimaal belast. Met de fietsen uit ons assortiment blijf je ook goed in beweging! Wij hebben zowel aangepaste fietsen als rolstoel- of driewielfietsen. 

  • De meest comfortabele manier om gezond te blijven.
  • Altijd eenvoudige bediening, stabiel en lage instap.
  • Gratis verzending in Nederland.
Bij onze collectie fitnessapparaten hebben wij al gelet op instaphoogte, stabiliteit en een eenvoudige bediening. Mireille van Pol - Adviseur bij Vitalis
Maak een afspraak met Mireille

Bij je thuis of in één van onze showrooms.

Populaire Fitness

Vragen van andere klanten over Fitness producten

Fitness thuis voor ouderen

Met de apparatuur van Vitalis is fitness thuis voor ouderen erg eenvoudig. Je kunt de apparaten in één van onze showrooms komen bekijken. Ben je minder mobiel? Dan kun je eenvoudig een thuisafspraak maken en een product testen. Deze afspraak is natuurlijk gratis en geheel vrijblijvend. Wij komen bij je thuis langs op je gewenste tijd en adviseren je op het gebied van fitnessapparatuur. Wanneer er iets aan de hand is met je fitnessapparaat kun je contact met ons opnemen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar en lossen het probleem zo snel mogelijk op. In beweging blijven en daarmee je spieren soepel houden? Je doet het met de fitness apparaten thuis voor ouderen die je in ons aanbod aantreft!

Aanmelden nieuwsbrief