Vitalis

Laat de jaren maar komen
menu search
Bel gerust 
(088) 848 00 88
Bel (088) 848 00 88
Tijdelijk geen BTW op trapliften! Profiteer tot 30 oktober van 21% voordeel op trapliften. Ga naar actie

Aangepaste fietsen

Wil je weer actief deelnemen aan het verkeer zonder dat je er moeite mee hebt? Met één van onze aangepaste fietsen moet dat zeker lukken. Zo kun je onder meer een keuze maken uit verschillende fietsen met drie wielen. Deze geven je meer stabiliteit zonder dat het fietsplezier afneemt. Wilt je je vrij bewegen over het trottoir, maar is lopen te inspannend? Dan kan een loopfiets een uiterst praktische oplossing zijn. Vitalis houdt rekening met je persoonlijke situatie, zodat je een goede gefundeerde keuze kunt maken. Maak vrijblijvend een thuisafspraak met Vitalis voor een huisbezoek of bezoek één van onze showrooms. Wij brengen samen met je de mogelijkheden en je wensen in kaart. Óók dat is de service van Vitalis!

  • Topkwaliteit: 100% Nederlands fabricaat.
  • Met elektrische ondersteuning mogelijk.
  • Je kunt er weer heerlijk op uit!
Wilt je je actieradius vergroten? Kies dan voor trapondersteuning. Dat kan op iedere fiets bij Vitalis. Martijn van Oorschot - Adviseur bij Vitalis
Maak een afspraak met Martijn

Bij je thuis of in één van onze showrooms.

Populaire Fietsen

Vragen van andere klanten over aangepaste fietsen

Aangepaste fietsen driewieler

Binnen de grote variatie aan aangepaste fietsen wint de driewieler steeds meer terrein. Daar is een goede reden voor, want drie wielen bieden meer stabiliteit dan twee. Op het gebied van comfort zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt onder meer kiezen voor de klassieke ligfiets, maar een zitfiets behoort ook tot de mogelijkheden. Als je kiest voor een scootmobielfiets met elektrische ondersteuning, houd je het fietsen net iets langer vol. De deskundige medewerkers van Vitalis geven je graag eerlijk advies. Als je onder de aangepaste fietsen geen driewieler van je voorkeur kunt vinden, is ook de mogelijkheid van een scootmobiel bespreekbaar.

Aangepaste fiets

Je zult er versteld van staan hoeveel vormen een aangepaste fiets kan aannemen. Naast fietsen met drie wielen, kunt je ook kiezen voor een side-by-side fiets. Deze lijkt op een tandem, maar is uitgerust met twee stoeltjes, zodat je naast je fietspartner kunt zitten. Daarmee biedt je elkaar ondersteuning en kun je samen onbekommerd genieten. Met Vitalis kun je ook de mogelijkheden verkennen voor elektrische ondersteuning. Zo vind je altijd de aangepaste fiets die past bij je persoonlijke situatie. Naast onze fietsen kun je je met onze fitnessapparatuur ook fit en vitaal houden. Deze apparatuur heeft een extra lage instap en een stabiel frame waardoor het gebruiksgemak wordt verhoogd!

Aanmelden nieuwsbrief